Tenniskids

Wij bieden met Tenniskids een gevarieerd tennisaanbod dat bij de beleveniswereld van kinderen tussen 5 en 8 jaar, de wijze waarop zij leren en ontwikkelen aansluit.

De ontwikkeling van het kind waarin het unieke van elk kind voorop staat, staat binnen onze tennisschool centraal. Met Tenniskids hebben wij een programma voor kinderen wat naadloos aansluit op de visie die wij als tennisschool voor staan.

Kinderen die voor het eerst gaan tennissen en gelijk beginnen op een groot veld verliezen snel hun interesse. De rally´s zijn kort, de ballen stuiteren over hun hoofd en ze zijn het langste bezig met ballen rapen. Daarom is Tenniskids zo belangrijk! Een stimulerend programma dat speciaal is ontworpen voor kinderen zal de mogelijkheid bieden tennis op een ´toffe´ manier te leren, tennis is namelijk fun!

Tenniskids is het eerste stadium van tennis waarin de kinderen geleidelijk aan volgens de juiste techniek vorderen. De baanlengte, racketlengte en de verschillende soorten ballen zullen toenemen of veranderen in het proces, wanneer kids er klaar voor zijn op een groter veld te spelen.

 

Deelnemen

Op elk moment van het jaar kunnen kinderen bij ons instromen om deel te nemen aan het Tenniskids programma. Wil je je direct inschrijven voor Tenniskids, ga dan naar Inschrijven.

 

Meer informatie

Heb je nog vragen over Tenniskids, of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze Tenniskids-specialist Wesley Quispel (06-52325674). Je kan ook kijken op de speciale website www.tenniskids.nl.

Tot ziens!